Voetreflex
lijnkl

 

voet1pag

Voetreflexmassage is ontspannend en kunnen een bijdrage leveren aan de genezing van bepaalde klachten.
Voetreflex spoort blokkades in het lichaam op.
Tijdens de voetreflex worden de reflexpunten in de voeten gestimuleerd. Het corresponderende deel van het lichaam reageert daarop. Afvalsstoffen worden afgevoerd, zowel lichamelijk als mentaal. Het zet het lichaam aan tot zelfgenezing.

Oplossing voor problemen

Voetreflex helpt bij zowel lichamelijke klachten, zoals stofwisseling, urinewegen, migraine, luchtwegen, huid, als bij mentale klachten zoals stress, burnout, angst, rouwverwerking. 
Bloed en energie gaat opnieuw stromen.
Na een aantal behandelingen kom je in een gezonde balans van lichaam en geest.

voet3kl

voetbaby2kl

Zwangerschap, geboorte en kind

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Voetreflex vermindert zwangerschapsklachten of laat ze zelfs verdwijnen. Zelfs bij het opwekken of niet doorzetten van de wee√ęn, kan voetreflex helpen. Voetreflex kan ook je baby helpen. Bijvoorbeeld als je kindje veel huilt, bij darmkrampjes, verkoudheid of wanneer de tandjes doorkomen.

ADHD

Voetreflex helpt zowel volwassenen als kinderen met ADHD. Voetreflex kan positieve invloed uitoefenen op de samenwerking van beide hersenhelften. Bij ADHD geeft een combinatie van voetreflex en een aangepast voedingspatroon vaak een zeer goed resultaat.

voet2kl