Leefstijl en vitaliteit coaching

Wil jij:

  • Meer energie;
  • Beter slapen;
  • Geen last meer hebben van darm- of huidklachten;
  • Een gezond gewicht;
  • Kunnen kiezen voor wat echt belangrijk is;
  • Meer regie ervaren in je leven en/ of
  • Bewust worden wat jouw volgende stap is?

​Als personal lifestyle coach help ik jou om het beste uit jezelf te halen. Met mijn ervaring en kennis van bewezen coaching methodes werken we samen toe naar jouw persoonlijke groei.
Soms kom je op een punt in je leven waarbij je het zelf niet meer helder krijgt. Je piekert je suf en merkt dat je vermoeid raakt en gespannen bent. Maar hoe moeilijk is het om gewoonten te veranderen als je nog zoveel ‘ballen in de lucht’ te houden hebt?

Om vitaler te worden, is het belangrijk te kijken naar het ‘totaalplaatje’. Je leefstijl is hiervan slechts één aspect. Veelal zijn dieper liggende processen de oorzaak van de klachten: emoties, overtuigingen, kernwaarden, daadkracht en/of zelfsturing.

Met het aanpassen van je leefstijl krijg je meer grip op dát punt waar op dit moment voor jou de ‘schoen wringt’. Dat kunnen voedingskeuzes zijn, maar ook keuzes op het gebied van werk, relaties, stress en/of ontspanning. In een op maat gemaakt coaching traject leer je jezelf beter kennen. Ik leer jou de vaardigheden om keuzes te maken om meer balans te ervaren.

Met behulp van een leefstijl- en voedingsanalyse starten we het traject om in beeld te brengen wat je huidige gewoontes en patronen zijn op het gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning. Op basis van een integrale aanpak help ik jou inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw klachten. Samen bepalen we op welke gebieden jij je leefstijl/ vitaliteit kan verbeteren om klachten te verminder en je leefstijl te optimaliseren.

Als coach begeleid ik jou in deze zoektocht en reik ik je de handvatten om meer regie te nemen in jouw leven. Geen symptoom bestrijding maar daadwerkelijk de oorzaak aanpakken!
​In de gesprekken gaan we samen de diepte in. En als dit je aanspreekt trekken we de wandelschoenen aan en komen we letterlijk in beweging.

Aan het eind van het coachtraject heb je inzicht in je wensen en verlangens, ervaar je meer balans en voel je je in staat zelf (weer) aan het stuur van jouw leven te gaan staan!