Over mij

Positief, energiek, enthousiast en doelgericht, dat is waar ik voor sta!
Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon sinds 1999 in Hoorn. Ik ben geboren in Drenthe en heb mijn nuchterheid meegenomen. Geregeld zie je mij lekker wandelen aan zee of in de bossen, maar van een lekker wijntje op z’n tijd kan ik erg genieten.

Na mijn opleiding heb ik diverse banen gehad om uiteindelijk bij het uitzendbureau terecht te komen. Hier ben ik begonnen als intercedent en uiteindelijk doorgegroeid naar senior- intercedent. Hier heb ik ervaring opgedaan waar ik met mijn huidige werk nog steeds profijt van heb.

Van jongs af aan heb ik behoorlijke lichamelijke en mentale klachten gehad. Van een hernia, gescheurde kruisband, hormoon problemen tot een te snel werkende schildklier, perfectionisme en onzekerheid. Deze klachten zijn de aanleiding van een drastische aanpassing in mijn leven. Leermomenten die mij hebben gemaakt tot wie ik ben én geïnspireerd hebben tot het besluit om voor mezelf te beginnen.

Met de kennis uit diverse opleidingen waaronder Sportmassage, Dorn therapie, Voetreflextherapie, NLP, Leefstijl en Vitaliteitscoach, Stress en burn-out preventie aangevuld met opgedane praktijkervaring ben ik in 2003 “Praktijk Renate Jongstra” gestart.

Mijn motto: Je goed voelen begint bij een goede balans van lichaam en geest!

Ik help mensen met fysieke als mentale klachten. Ieder traject is maatwerk en wordt ontwikkeld op een basis van een uitgebreide intake. Ieder mens is uniek, wat vraagt om een behandeling op maat!
Om meer inzichten te krijgen in de klacht/ hulpvraag en de mogelijke oorzaak, maak ik gebruik van een uitgebreide intake tijdens onze eerste afspraak. Als er een goed beeld is van de klacht/ hulpvraag, zet ik mijn bevindingen op een rijtje en bespreken we de aanpak die het beste bij jou past.

“Ik sta voor een doelgerichte verandering in jouw leven. Kleine stapjes vooruit in plaats van stil blijven staan. Ik benader mijn cliënten altijd met oprechte interesse en warmte. Mijn optimisme, enthousiasme en energie werken aanstekelijk. Ik creëer een veilige omgeving waarin iemand zichzelf durft te laten zien en hardop durft te denken. Met mijn nuchterheid en persoonlijke aanpak, kunnen we samen zorgen voor meer balans in jouw leven!